Prosjektmodul i Tidsbanken

Ønsker du full oversikt over alle bedriftens prosjekter til en hver tid? 

Med Tidsbankens effektive prosjektverktøy og timeføring har du mulighet til å ha total kontroll over timer og utgifter knyttet opp mot dine prosjekter.

Du vil også ha god oversikt over lønnsomheten, helt ned til timekostnad per ansatt per time opp mot alle prosjektenes kostnader. 

Tidsbanken prosjektmodul er spesialtilpasset for deg som jobber med prosjekt. 

Registrer hver minste detalj i Tidsbanken prosjektmodul, så har du all den dokumentasjonen og de gode rapportene du trenger når prosjektet er avsluttet.Registrer prosjekttimer fra mobil

Med vår unike mobilløsning kan dine ansatte føre timer og kostnader på prosjektet mens de er ute på oppdrag, uansett hvor de er verden.


Aktiviteter

Med Tidsbanken prosjektmodul har du også mulighet til å opprette aktiviteter knyttet opp mot prosjekter. 

Del prosjektene dine inn i flere aktiviteter som vil totalt vil bidra til å fremskaffe den kunnskap som trengs for se hvor tiden går og hva som trengs for å redusere unødige kostnader og uproduktiv arbeidstid hos dere. 

Du kan også enkelt planlegge dine ansatte på de ulike aktivitetene, hvor du også kan lage en sjekkliste slik at de ansatte enkelt kan få oversikt at alle oppgaver er blitt gjort før de går videre til neste.
Tidsbanken prosjektmodul gjør prosjektstyring enkelt og hjelper deg å holde flyten og fremdriften i prosjektene til bedriften din.

 
Bestill en gratis demo her :)

 

Info  Les denne artikkelen, for å få hjelp til å sette opp ett stempleskript. Stempleskript trengs for å kunne stemple på prosjekter.

 

Definisjon av begreper vi i Tidsbanken bruker, kontra andre systemer

Prosjekt
Blir gjerne også kalt oppgave eller ordre i andre systemer
Prosjektlinje
Blir gjerne også kalt oppgavelinje eller ordrelinje i andre systemer
Aktivitet
En aktivitet i Tidsbanken er alle gjøremål en må gjennomføre for å kunne levere en vare \ produkt. Eksemplevis sveising, sammenstilling m.m.
Hendelse
korte kommentarer som i Tidsbanken publiseres på globaltnivå, kundenivå, prosjektnivå, prosjektlinjenivå, eller aktivitetsnivå