Sjekk våre brukermanualer

Supportavdelingen i Tidsbanken har som mål å hjelpe flest mulig med mest mulig. De aller fleste vanlige spørsmål finner du svaret på her på supportsenteret. Sjekk hovedtema lengre ned på denne siden. Hvis du f. eks lurer på noe i forbindelse med timelisten, vaktlisten eller lønnsbehandling så finner du mest sansynligvis svaret på dette her. Sjekk også vår FAQ for de mest stilte spørsmålene.

Kurs via fjernstyring

I mange tilfeller er det bedre å få et grunnleggende eller viderekomne kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv. Se denne siden for priser og hvordan du kan booke tid hos en av våre kunderådgivere.

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, alle oppfordres derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere.

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil supportvakten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer finner du her