Med Tidsbanken som kommunikasjons-plattform får du en effektiv datafangst og de ansatte kan se vaktlister og timelister, melde seg til ledige vakter, lese bedriftens rutiner, registrere avvik, ønske ferie og mye mer!

Tidsbanken brukes direkte fra nettleseren, og fungerer som en app på alle typer smarttelefoner og nettbrett. Tidsbanken fungerer like godt på Android som på iPhone. Det er ikke nødvendig å installere noe på telefonen for at Tidsbanken skal fungere, alt du trenger å gjøre er å lagre påloggingnøkkelsen som en snarvei på Hjem-skjermen.

Steg 1: For at dine ansatte skal få raskt og enkelt tilgang til Tidsbanken kan du sende en SMS med en personlig lenke. Les her.

Steg 2: Sjekk tilgangen for de ansatte, skal de ha lov til å stemple via denne linken? Les her

Steg 3: For enkel tilgang til sin bruker i Tidsbanken anbefaler vi at alle ansatte lagrer denne linken som et ikon på sin Hjem-skjerm. Da vil den se lik ut som en app. Les mer om hvordan du gjør dette for Iphone og Android her

Info Lenken til Tidsbanken kan lagres en snarvei mobil.

Få tilgang til Tidsbanken via smartphone eller ipad