Ved å lage snarvei eller bokmerke til Tidsbanken på din mobil så har du enkelt tilgang når du er på farten. Hvordan man legger det til  vil variere etter hvilken telefon du har og hvilken nettleser du bruker. Nedenfor har vi samlet de vanligste.

Snarvei til Tidsbanken på din mobil

Ved å sende ut personlig lenke til dine ansatte så har de enkel tilgang til sin timeplan, interne meldinger, vakttorg, timelister osv.

Som standard kan de ansatte ikke stemple med personlig lenke, men dette kan du administrere enten på ansattgruppenivå eller personnivå

Safari på iPhone (iOS 13)

Klikk på linken du har mottatt på sms eller epost fra din leder. Den vil da åpne seg i nettleseren.

I Safari trykker du på delings-ikonet i bunnen av skjermen.

Klikk Legg til på Hjem-skjerm.

Gi snarveien et navn og klikk deretter på Legg til. Den havner da på hjem-menyen din.

Dersom du har en eldre versjon av systemet kan du se fremgangsmåten i denne videoen:

Bokmerke i Google Chrome på iPhone.

Det går dessverre ikke lenger an å lage snarvei på hjem-skjermen hvis du bruker Google Chrome på iPhone. Bokmerke er da beste løsningen.

Nede i høyre hjørne trykker du på symbolet med de tre prikkene for å få opp innstillinger. Scroll litt lenger ned til du kommer til Sett som bokmerke.

Du finner da bokmerket ditt lagret under Bokmerker

Snarvei til hjem-menyen på Android (Chrome nettleser)

Logg den inn med din personlige lenke. Klikk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne. Da får du opp en meny med forskjellige valg. Trykk på Legg til på startsiden.

Snarveien er nå opprettet på din startside.

Dersom du har en eldre versjon av systemet kan du se fremgangsmåten i denne videoen: