Dette er en supportartikkel for Tidsbanken-brukere. Vil du også bli en tidsvinner og få digitale timelister, vaktlister, stemplingsur, ferie & fraværsregistrering, ta kontakt for en uforpliktende demo, eller les mer om våre produkter her: https://www.tidsbanken.no/produkter/

Les mer om pålogging med kort eller brikker her!

1) Gå til http://min.tidsbanken.net og skriv inn firma-id og passord.

Firma-ID får du fra bedriftens Tidsbankenadministrator. Dersom du er administrator, og har mistet firma-ID, trykk her.

2) Ansattnummer og din PIN-kode.

Når du har logget deg på med firma-ID og passord, kan du og dine ansatte logge dere inn som brukere i deres database.

For å gjøre dette trenger du ditt ansattnummer og PIN-kode.

Hvis du ikke har ditt ansattnummer og PIN-kode, får du dette av en Tidsbankenadministrator hos dere, eller en internt ansvarlig for Tidsbanken.

Er dette første gang du logger på med ditt ansattnummer er mest sannsynlig pinkoden din 0

Gjør det enklere å logge inn

Hvis du ønsker å logge inn i Tidsbanken uten å skrive inn firma-id eller passord kan du logge inn via key. Hver enkelt ansatt kan ha sin egen personlige lenke som gir de direkte tilgang til sin bruker i Tidsbanken. Denne kan sendes på SMS til alle ansatte.
Les mer om dette ved å klikke her.

Få Tidsbanken på mobilen i tre enkle steg. Les mer her