Hvis du ikke husker deres Firma-id eller passordet dere trenger for å logge dere på Tidsbanken, kan du få dette sendt på melding eller epost.

1. Velg knappen under innloggingsbilde.
  2. Skriv inn mobilnummer eller epost
  3. Det er KUN mobilnummer og eposter som tilhører administratorer som vil få tilsendt denne informasjonen.
  4. Logg deg inn med informasjonen du får tilsendt.

Ser ikke innloggingsbildet ditt slik ut? Da har du en eldre versjon av Tidsbanken.
Da sender du bare en e-post til supportavdelingen, så skal vi sende deg firma-ID og passord på e-post.

Firma-id og passord er ikke det samme som Ansattnummer og pin-kode.

Hvis du har glemt ditt ansattnummer og/eller pin-kode, kan din nærmeste leder hjelpe deg med dette.