I forbindelse med Koronaviruset (Corona - COVID-19) opplever vi at våre kunder har behov for hjelp på kveldstid. Våre åpningstider er derfor endret til 08:00 - 23:00 alle dager. Les mer...

Import av prosjekter og prosjektlinjer

Denne artikkelen forklarer hvordan du importerer prosjekter og prosjektlinjer.

Viktig at formatene for import benyttes

Importere prosjekter

1. Alternativ 1 - Import fra Excel

Denne metoden gjør det mulig å importere en liste med prosjekter fra Excel. På denne måten slipper du å opprette alle prosjektene manuelt i Tidsbanken.

1.1 Opprett prosjektlisten i Excel

Opprett prosjektlisten i Excel, hvor en kolonne er prosjektnummer og en kolonne er prosjektnavn. Listen kan inneholde så mange prosjekter som mulig. Det er kun mulig å importere prosjektnummer og prosjektnavn med denne metoden. Oppsettet skal se ut som bildet under.

1.2 Importer Prosjekter

Gå til Prosjekter og klikk på Plusstegnet. Klikk deretter på Importer prosjekter

Kopier deretter prosjektlisten ved å markere ønsket data og bruk hurtigkommandoen CTRL + C eller kommandoen Kopier. Tittelen til  Prosjektnummer og Prosjektnavn skal ikke være med i kopieringen.

Lim deretter inn prosjektene i boksen ved å bruke hurtigkommandoen Ctrl + V og trykk Lagre.

2. Alternativ 2 - Standard import av Prosjekter

Denne metoden gjør det også mulig å importere prosjektlister til Tidsbanken. Standard import av prosjektlinjer tillater at dere importerer Prosjektnummer og Prosjektnavn, samt Kontaktperson og Ansvarlig til Tidsbanken.

1. Gå til Rutiner og klikk på Importere data.

2. Velg standard import av prosjekter.

3. Lim inn prosjektliste med rett format. Formatet som må benyttes er:

Prosjektnummer ; Prosjektnavn ;;; Kontaktperson ;;; Ansattnummer (Ansvarlig)

F.eks for å opprette 4 prosjekter med Hans Hansen som kontaktperson og ansvarlig

302 ; Test prosjekt 6 ;;; Hans Hansen ;; 102
303 ; Test prosjekt 7 ;;; Hans Hansen ;; 102
304 ; Test prosjekt 8 ;;; Hans Hansen ;; 102
305 ; Test prosjekt 9 ;;; Hans Hansen ;; 102

3. Importere prosjektlinjer

1. Gå til rutiner og importere data.

2. Velg Standard import av prosjektlinjer. Bruk formatet vist under og klikk importer.

Formatet som må benyttes:

Prosjektnummer ; Prosjektlinjenummer ; Prosjektlinjenavn ; Ansattnummer(Ansvarlig)

F.eks for å opprette 4 prosjektlinjer på prosjektnummer 1 og 3 prosjektlinjer på prosjektnummer 2

1 ; 1 ; Test prosjektlinje 1 ; 5
1 ; 2 ; Test prosjektlinje 2 ; 5
1 ; 3 ; Test prosjektlinje 3 ; 5
1 ; 4 ; Test prosjektlinje 4 ; 5

2 ; 1 ; Test prosjektlinje 1 ; 5
2 ; 2 ; Test prosjektlinje 2 ; 5
2 ; 3 ; Test prosjektlinje 3 ; 5

Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Aktuell informasjon rundt Tidsbanken under Corona-krisen/covid-19

Alle opplever ekstraordinære tilfeller under Corona-krisen. Dette omfatter omsorgsdager, ekstraordinært fravær og permittering, arbeid fra hjemmekontor, pålagt overtid, deling av ny rutiner og mer. Her finner du råd til hvordan du kan bruke Tidsbanken for å holde kontroll over refusjoner fra NAV, lønnskostnader, rapportering og rutiner i din bedrift.
Ikke gå glipp av tiltakspenger fra Regjeringens tiltakspakker Råd rundt Tidsbanken under Corona-krisen/covid-19 Hvor mye kan du spare på omsorgsdager? Best praksis for Omsorgsdager under Corona-krisen/covid-19 Best praksis for Ekstraordinært fravær under Corona-krisen/covid-19

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er