Innføringskurs

Tidsbanken tilbyr innføringskurs. Dette er korte opplæringsøkter via fjernstyring og telefon. Disse kursene retter seg mot enkeltpersoner med spesifikke roller. Vår erfaring er at en-til-en-opplæring fungerer best og gir best utbytte.

Våre innføringskurs er på cirka 30 minutter og koster kun 399,- pr kurs.

Avdelingsledere

Avdelingsledere har ofte den viktigste rollen i Tidsbanken, for at systemet skal flyte. Med et innføringskurs vil en avdelingsleder få god oversikt over hvordan Tidsbanken kan gjøre hverdagen mer effektiv. Etter dette innføringskurset skal avdelingslederen være i stand til å godkjenne og redigere timer, samt lære opp egne ansatte i stempling og timeregistrering.

Lønnsansvarlig

Hvis din bedrift skal overføre lønnsgrunnlag til ditt lønnssystem, er det viktig at lønnsbehandler i din bedrift får opplæring i å bruke riktige og nødvendige rapporter. Etter dette innføringskurset skal lønnsansvarlig være i stand til å kontrollere at avdelingsledere har kontrollert og godkjent timer, samt til å overføre til ditt lønnssystem.

Daglig leder/Økonomileder

Tidsbanken er et fantastisk verktøy for å få kontroll med hva som foregår i virksomheten. I dette innføringskurset vil vi fokusere på hvordan man kan få oversikt over godkjenningsarbeid på avdelingsnivå, samt hvordan man kan ta ut viktige og nyttige rapporter for å analysere timeforbruk og lønnskostnader.

IT ansvarlig

IT-ansvarlig, og deretter: Etter kurset vil IT-ansvarlig være i stand til å gjenopprette stemplemaskiner og å restarte eventuelle integrasjonsløsninger mot vår webserver.

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00