Dette er en supportartikkel for Tidsbanken-brukere. Vil du også bli en tidsvinner og få digitale timelister, vaktlister, stemplingsur, ferie & fraværsregistrering, ta kontakt for en uforpliktende demo, eller les mer om våre produkter her: https://www.tidsbanken.no/produkter/

Slik går du frem

1) Gå til http://min.tidsbanken.net og skriv inn firma-id og passord.

Firma-ID får du fra bedriftens Tidsbankenadministrator.
Dersom du er administrator, og har mistet firma-ID, trykk her.

2) Skriv inn FirmaID og Firmapassord som du har fått fra en av våre konsulenter.

Dersom du har glemt informasjonen din kan du velge "glemt FirmaID og Firmapassord" under innloggingsfeltet.

Ansatte

Når dere er logget inn i riktig firma er neste steg å logge seg inn på riktig bruker.

Ansatte bruker ansattnummer og pinkode for å logge seg inn.
Administrator kan sende dette til de ansatte på SMS, fra ansattkortet eller ansattlisten

Pin-koden kan endres av den enkelte ansatte når de har logget inn.

Administrator kan se ansattnumrene ute til venstre i ansattlisten.

Gjør det enklere å logge inn

Hvis du ønsker å logge inn i Tidsbanken uten å skrive inn firma-id eller passord kan du logge inn via personlig lenke. Hver enkelt ansatt kan ha sin egen personlige lenke som gir de direkte tilgang til sin bruker i Tidsbanken.
Denne kan sendes på SMS til alle ansatte. Dette gir ikke automatisk tilgang til stempling.

Få Tidsbanken på mobilen i tre enkle steg. Les mer her