En ansatt i Tidsbanken er en bruker av systemet. Uavhengig av om brukeren skal bruke Tidsbanken til å stemple, om brukeren kun skal godkjenne timer eller om brukeren kun skal brukes til konfigurasjon av Tidsbanken, må brukeren opprettes som en ansatt. Videre kan en ansatt i Tidsbanken gis forskjellige rettigheter, alt etter hvilket bruksområde den gitte ansatt skal bruke Tidsbanken til.


Opprettelse av ny ansatt

Opprettelse av en ny ansatt/bruker av Tidsbanken kan enkelt gjøres fra blant annet Ansattlisten som finnes under menypunktet Personal.

Når du er inne på ansattlisten klikker du på Ny ansatt-knappen oppe til høyre. 

Legg inn forespurt informasjon i boksen som dukker opp - samtlige felter bortsett fra mobiltelefon og e-post er obligatoriske, men for å få fullt utbytte anbefaler vi at samtlige felter fylles. Gå videre ved å trykke Opprett.

Til høyre for hvert felt vil det dukke opp hjelpeinformasjon, samt lenke til tilhørende hjelpemateriell.


 

Den ansatte er nå opprettet og du blir møtt av et bilde som blant annet forteller hvordan den ansatte kan logge på Tidsbanken.


Send pålogging

Alle ansatte som blir opprettet blir tildelt en unik påloggingsnøkkel som kan benyttes for kjapp og enkel pålogging hvis dere ønsker dette - les mer om dette her.

Når den nye ansatte er opprettet blir du presentert en knapp for å sende påloggingsinformasjon til den ansatte pr e-post og/eller SMS. Ved å trykke på denne knappen åpnes Tidsbanken meldingsvindu med en forhåndsdefinert velkomsttekst, påloggingslenke og lenke til hjelpemateriell. Denne meldingen kan sendes slik den framstår eller den kan redigeres etter eget ønske før du sender den.

 

Ta meg til ansattkortet

Ved å klikke på knappen Ta meg til ansattkortet blir du tatt til den ansattes ansattkort hvor du har mulighet til å registrere ytterligere informasjon, legge inn arbeidsavtale/turnusplan, timelønn, endre tilgang, med mer.

Les mer om ansattkortet og generell informasjon om den ansatte her.Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00