Ved å lage snarvei eller bokmerke til Tidsbanken på din mobil så har du enkelt tilgang når du er på farten. Hvordan man legger det til  vil variere etter hvilken telefon du har og hvilken nettleser du bruker. Nedenfor har vi samlet de vanligste.

Snarvei til Tidsbanken på din mobil

Ved å sende ut personlig lenke til dine ansatte så har de enkel tilgang til sin timeplan, interne meldinger, vakttorg, timelister osv.

Som standard kan de ansatte ikke stemple med personlig lenke, men dette kan du administrere enten på ansattgruppenivå eller personnivå

Safari på iPhone (iOS 13)

Klikk på linken du har mottatt på sms eller epost fra din leder. Den vil da åpne seg i nettleseren.

I Safari trykker du på delings-ikonet i bunnen av skjermen.

Klikk Legg til på Hjem-skjerm.

Gi snarveien et navn og klikk deretter på Legg til. Den havner da på hjem-menyen din.

Dersom du har en eldre versjon av systemet kan du se fremgangsmåten i denne videoen:

Bokmerke i Google Chrome på iPhone.

Det går dessverre ikke lenger an å lage snarvei på hjem-skjermen hvis du bruker Google Chrome på iPhone. Bokmerke er da beste løsningen.

Nede i høyre hjørne trykker du på symbolet med de tre prikkene for å få opp innstillinger. Scroll litt lenger ned til du kommer til Sett som bokmerke.

Du finner da bokmerket ditt lagret under Bokmerker

Snarvei til hjem-menyen på Android (Chrome nettleser)

Logg den inn med din personlige lenke. Klikk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne. Da får du opp en meny med forskjellige valg. Trykk på Legg til på startsiden.

Snarveien er nå opprettet på din startside.

Dersom du har en eldre versjon av systemet kan du se fremgangsmåten i denne videoen:

Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er