Før du kan sende ut link fra Tidsbanken direkte til en side, må du opprette Firmabrukere til de ansatte. 
En firmabruker genererer en personlig lenke for hver av dine ansatte slik at de kan logge direkte inn i Tidsbanken. 

Om du har behov for å lage ny personlig lenke, eller om du ønsker å sette en dato den personlige lenken er gyldig til kan du gjøre det ved å administrere firmabrukere. 


Fremgangsmåte

I ansattlisten klikker du på ikonet til høyre for Ny ansatt  og velger administrere personlige lenker.Her kan du generere nye påloggingsnøkler til dine ansatte. Dette kan være aktuelt dersom en ansatt har en påloggingslenke som ikke lenger fungerer.  Alle brukere i Tidsbanken har i utgangspunktet en tilhørende Påloggingsnøkkel/key.


Du kan også velge at påloggingsnøkler er gyldig i et bestemt tidsrom.

1. Til - bestem hvor lenge lenken skal være gyldig. Ønsker du å deaktivere en lenke, kan du velge en til-dato som er passert.

2. Pluss - generer ny påloggings lenke. Dette vil gjøre den gamle lenken ugyldig.

3. Pil - få en pop-up med den personlige lenken.Hva kan firmabruker benyttes til? Trykk her for å finne ut.

 


Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00