Tidsbanken har en standard funksjonalitet for automatisk godkjenning. Denne kan deaktiveres i systeminnstillinger hvis det er ønskelig. 


Automatisk godkjenning

  • Timelinjer som manuelt blir registrert av en administrator/avdelingsleder i Timelisten vil automatisk bli godkjent hvis de er innenfor planlagt vakt.
  • Timelinjer som er stemplet innenfor den planlagte vakten vil automatisk bli godkjent. For eksempel hvis en ansatt er planlagt til arbeid 08:00-16:00, stempler 08:05-15:45, så blir timelinjen automatisk godkjent.
  • Tillegg vil automatisk bli godkjent hvis timelinjen den tilhører blir godkjent.


Hva blir ikke godkjent? 

  • Timelinjer ført mot mertid (overtid) vil ikke automatisk bli godkjent.
  • Timelinjer som beveger seg utenfor den planlagte tiden vil ikke automatisk bli godkjent.
  • Enkelte tillegg vil ikke bli automatisk godkjent hvis 12-timers regelen er aktivert.
Her ser du ulike varianter av automatisk godkjenning og timer som ikke blir godkjent. Planlagt tid er 08:00 - 16:00

Mandag: Automatisk godkjent da stempling er innenfor planlagt vakt

Tirsdag: Automatisk godkjent, hvor tilleggslinje også er godkjent, innenfor planlagt vakt

Onsdag: Ikke godkjent da innstemplingstidspunkt er før planlagt vakt

Torsdag: Ikke godkjent da både inn- og utstemplingstidspunkt er utenfor planlagt vakt

Fredag: Ikke godkjent da utstemplingstidspunkt er utenfor planlagt vakt, og det er overtid


Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00