Hjem-menyen

Hjem-menyen er bildet som møter deg og dine ansatte etter pålogging. Om du er i et annet vindu, kan du også navigere deg til Hjem-menyen ved å klikke på "Hjem" i menyen.

De forskjellige funksjonene

På venstresiden finner du blant annet:

1) Statusfelt - Viser informasjon om din neste vakt.

2) Stemple inn/ut fra arbeid

3) Snarvei til timelisten din. Er du administrator eller avdelingsleder får du også oversikt over relevante ansatte sine timelister.

4) Her kan du sende og motta meldinger fra andre ansatte som bruker Tidsbanken.

5) Her kan du endre PIN-kode, samt oppdatere personalia. Administrator bestemmer om de ansatte skal ha tilgang til dette selv.

6) På Vakttorget kan ansatte se ledige vakter og melde seg til de.

7) Ferieplan er et ekstra menypunkt som kan gi én eller flere ansatte tilgang til ferieplanleggeren i Tidsbanken.

8) Ukeliste (Vaktliste) er et ekstra menypunkt som kan gi én eller flere ansatte tilgang til en utvidet vaktliste (ikke redigerbar).

Du kan lese mer om hvordan du legger til ekstra menypunkt i Tidsbanken ved å klikke her.

På høyresiden finner du blant annet:

9) En oversikt uke for uke som viser deg hvilke vakter du er planlagt på, samt timene du har jobbet.

10) En oversikt over brukte og gjenværende feriedager, og eventuelt tidskontosaldo (fleksitid) på ansatte som har dette.

Registrerer man fødselsdag på ansatte, vil Tidsbanken hjelpe både deg og dine ansatte å huske disse dagene og dermed få gratulert rett person på rett dag.

Tidsbanken som stemplingsur

Tidsregistrering og stempling kan i Tidsbanken utføres på mange forskjellige måter og varianter, men i sin enkleste form så er det ved å trykke "Stemple inn" og "Stemple ut".

Når du skal starte på jobb trykker du Stemple inn.

Når stemplingen er registrert får du tilbakemelding på skjermen hvor du kan velge å trykke Ferdig for å komme tilbake til påloggingsbildet slik at nestemann kan logge på, eller trykke Fortsett for å komme tilbake til Hjem-menyen.

Hvis ansatte skal registrere arbeidstiden på arbeidstype eller prosjekt/ordre ved innstempling, vil de bli spurt om dette etter at de har trykket Stemple inn. Når du er ferdig på arbeid gjennomføres utstempling på samme måte som innstempling, ved å trykke Stemple ut.

Logge deg ut

Stemple ut og Logg ut er to forskjellige ting som ikke må forveksles.

Stemple ut/inn er for å registrere arbeidstid, mens Logg ut brukes for å logge deg ut av din bruker i Tidsbanken. Hvis du ikke logger deg ut når du stempler (ved å klikke "ferdig"), så kan du klikke på initialene dine oppe til høyre i bildet, og deretter på "Logg ut" når du er ferdig med det du skal.

Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er