Hjem-menyen 


Først en video om hjemsiden:



Hjem-menyen er bildet som vanligvis møter deg og dine ansatte etter pålogging. Om du er i et annet vindu, kan du også navigere deg til Hjem-menyen ved å klikke på "Hjem" i venstremenyen.



De forskjellige funksjonene


1. I dag - Viser nøyaktig hvor lenge du har vært innstemplet og hvilken arbeidstype du er stemplet inn på. Hvis du ikke er innstemplet, vises vakten du skal jobbe i dag. For å se fremtidige vakter ser du på kommende vakter som viser deg hva du skal jobbe fremover.

2. Stempledetaljer - Viser detaljer for hva du jobber med dersom du fører tid mot ekstra nivåer.

3. Timeliste - Snarvei til din timeliste.

4. Meldinger og dine personlige innstillinger - Endre innstillinger/min profil finner du ved å klikke på bilde oppe til høyre.

5. Vaktlisten - Ved å utvide de planlagte vaktene kan du enkelt komme til vaktlisten for å se hvem andre som er planlagt til å jobbe på avdelingen denne uken. Du kan og velge å bytte vakten din. 

6. Ferie og tidskonto-status - Viser tidskonto saldo og hvor mange feriedager du har brukt per dags dato, gjenstående og planlagte frem i tid. 

Ekstramoduler

7. Sjekklister - Viser deg sjekklistene som du må fylle ut.

8. Vakttorg - Viser varsler for alle ledige vakter på din avdeling, vakter du har ønsket som er tildelt deg, om noen vil bytte vakt med deg. Som leder vil du få også få et varsel om det er vaktbytter som du må godkjenne. 

9. Kvalitetsmanual - Bedriftshåndboken viser sum/antall dokumenter som trenger din oppmerksomhet, både uleste og ubekreftede.

10. Registrer nytt avvik - Registrering av avvik.

 


Tidsbanken som stemplingsur

Tidsregistrering og stempling kan i Tidsbanken utføres på mange forskjellige måter og varianter, men i sin enkleste form så er det ved å trykke "Stemple inn" og "Stemple ut".


Når du skal starte på jobb trykker du Stemple inn.





Når stemplingen er registrert får du tilbakemelding på skjermen hvor du kan velge å trykke Ferdig for å komme tilbake til påloggingsbildet slik at nestemann kan logge på, eller trykke Fortsett for å komme tilbake til Hjem-menyen.




Hvis ansatte skal registrere arbeidstiden på arbeidstype eller prosjekt/ordre ved innstempling, vil de bli spurt om dette etter at de har trykket Stemple inn. Når du er ferdig på arbeid gjennomføres utstempling på samme måte som innstempling, ved å trykke Stemple ut. 


Logge deg ut


Stemple ut og Logg ut er to forskjellige ting som ikke må forveksles.

Stemple ut/inn er for å registrere arbeidstid, mens Logg ut brukes for å logge deg ut av din bruker i Tidsbanken. Hvis du ikke logger deg ut når du stempler (ved å klikke "ferdig"), så kan du klikke på initialene dine oppe til høyre i bildet, og deretter på "Logg ut" når du er ferdig med det du skal.




Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00