Pålogging i Tidsbanken


1. Gå til http://min.tidsbanken.net og skriv inn firma-id og passord.

 

 Firma-ID får du fra bedriftens Tidsbanken-administrator. Dersom du er administrator og har mistet firma-ID, trykk her.


2. Ansattnummer og din PIN-kode.

Når du har logget deg på med firma-ID og passord, kan du og dine ansatte logge dere inn som brukere i deres database. For å gjøre dette trenger du ditt ansattnummer og PIN-kode.

Hvis du ikke har ditt ansattnummer og PIN-kode, får du dette av en Tidsbanken-administrator hos dere, eller en internt ansvarlig for Tidsbanken.

Er dette første gang du logger på med ditt ansattnummer er mest sannsynlig pinkoden din satt til "0".

 

 


Logge inn med mobil

Hvis du ønsker at de ansatte skal kunne logge inn i Tidsbanken uten å skrive inn firma-id eller passord kan du logge inn via personlig lenke. Hver enkelt ansatt kan ha sin egen personlige lenke som gir de direkte tilgang til sin bruker i Tidsbanken.
Denne kan sendes på SMS til alle ansatte. Dette gir ikke automatisk tilgang til stempling. 


Les mer om pålogging med kort eller brikker her!

Vi hjelper bedrifter i alle størrelser og bransjer. Bestill en uforpliktende demo!

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00