Lønnsfilen må ikke åpnes i noe annet program (for eksempel Excel) før den importeres. Dette kan potensielt endre på filen slik at dataene blir uleselig for Visma.
  1. Gå til ; Rutiner -> Registrering -> Import variable lønnsdata. 
  2. Velg formatet: Lønnsregistrering Standard format
  3. Bla deg fra til filen ved hjelp av knappen Finn
  4. Trykk Start
  5. Få tilbakemelding, enten at Rutiner er ferdig, eller alternativt, logg over eventuelle mangler i lønnsgrunnlaget.


Det ser dessverre ut til at din nettleser ikke støtter HTML5 videoer


Ønsker du også å overføre avdeling eller prosjekt?

1. For å få med ønsket gruppering må du under innstillinger i lønnsbehandlingen hake av for avdeling og/eller prosjekt.

2. Sett ønsket rad grupperingen skal være i, under Alternativer.


Får du feilmeldingen Både antall, sats og faktor må være utfylt finner du mer informasjon her.

Får du melding om at for eksempel ansvarsenhet ikke finnes kan det tenkes at avdeling/prosjekt føres i feil rad i eksportfilen, dette kan du selv endre i Tidsbanken i samme skjermbildet som du skriver inn Lønnsår og Lønnsperiode like før du trykker eksporter - her er en knapp som heter Alternativer som lar deg velge hvilke rad en gitt ansvarenhet skal føres mot.  

 


Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00