Hjem-meny


Hva er nytt?

1. I dag - Nå vises det nøyaktig hvor lenge du har vært innstemplet og hvilken arbeidstype du er stemplet inn på. Hvis du ikke er innstemplet, vises vaktene du skal jobbe i dag. For å se fremtidige vakter ser du på kommende vakter som viser deg hva du skal jobbe fremover.

2. Stempledetaljer - Viser detaljer for hva du jobber med dersom du fører tid mot ekstra nivåer.

3. Timeliste - Har fått en ny plassering for å gjøre den mer integrert med kalenderoversikten, slik at det er enkelt for deg å finne ytterligere informasjon om timene dine.

4. Meldinger og dine personlige innstillinger - Er flyttet opp til toppmenyen. Endre innstillinger/min profil finner du ved å klikke på bilde oppe til høyre.

5. Vaktlisten - Er nå tilgjengelig for de ansatte ved å utvide de planlagte vaktene. I vaktlisten vil de ansatte kunne se hvem andre som er planlagt til å jobbe på avdelingen, i ukevisning.

6. Ferie og tidskonto-status - Nå vises det hvor mange feriedager du er planlagt å ha frem i tid. Som tidligere står det hvor mange dager ferie du har avviklet, og hvor mange gjenværende du har per dagens dato.

Selvstendige menypunkt og ekstramoduler

7. Sjekklister - Samme plassen som tidligere, og vil vise deg sjekklistene som du må fylle ut.

8. Vakttorg - Vakttorget viser et varsel for alle ledige vakter på din avdeling, dersom du melder deg på en vakt og får den tildelt, så vil du få en beskjed om dette. Dersom noen ønsker å bytte vakt med deg vil du se dette i vakttorg-oversikten. Som leder vil du få også få et varsel om det er vaktbytte som du må godkjenne. 

9. Kvalitetsmanual - Bedriftshåndboken viser sum/antall dokumenter som trenger din oppmerksomhet, både uleste og ubekreftede.

10. Registrer nytt avvik - Knappen for registrering av avvik er blitt større og tydeligere.


I en liten periode vil du kunne hoppe inn og ut av den nye stemplessiden. I denne perioden ønsker vi gjerne å få tilbakemeldinger fra deg om hva du tenker rundt den nye stemplesiden. Tilbakemeldinger kan gis ved å trykke på Tilbakemeldingsknappen som du finner til høyre i skjermen eller i skjemaet som dukker opp hvis du velger å gå tilbake til den «gamle» Hjemsiden. 
Din mening er viktig for oss, så vi vil gjerne høre fra deg!


Hele uken og kommende vakter

Hele uken viser planlagte vakter og stemplede timer for hele uken. Kommende vakter viser deg de 5 neste dagene med vakter, men du kan og velge å bla til registrerte timer tilbake i tid. Alle vakter kan trykkes på, og utvides for mer informasjon.


- Stemplede vakter

Stemplede vakter kan vises på forskjellige måter. For informasjon om notat og ekstranivåer må det klikkes inn i timelisten.

  • En stempling: Utført: fra-/ til-tidspunkt
  • Flere stemplinger mot ulike arbeidstyper: Utvid for å se flere
    Klikker du på utvid får du frem tidspunktene og arbeidstypene for de ulike stemplingene:
  • Flere stemplinger mot samme arbeidstype: Utført: x-antall timer
    Vil du se mer informasjon om timelinjene må du klikke inn i timelisten.


- Planlagte vakter

For å tydliggjøre de ulike planlagte vaktene vises fargene på arbeidstypene, slik at det er enkelt for deg å skille hvilken vakt du har ved første overblikk. Dersom det er lagt inn et notat på vakten vil dette komme et meldingssymbol, om du klikker for å utvide vil du se hva som står i meldingen. Ønsker du å bytte vakt med en annen ansatt klikker du på utvid og bytt
Når vakten utvides vil du og ha mulighet til å gå til vaktlisten og se hvem som er planlagt til å jobbe.- Kommende vakter

Ved hjelp av pilene kan du velge å se de neste 5 dagene med vakter eller siste 5 dager med stemplinger.


Min profil

Det er nå enda enklere å få oversikt og redigere dine egne personalia. Nå kan alle opplysninger redigeres og lagres i en èngang. Pinkode-knappen er mer fremhevet enn før gjennom en større og mer synlig knapp. 


Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00