Denne artikkel går gjennom overtidsinnstillingen Ifølge per valgt timeantall og periode.


Overtid ifølge per valgt timeantall og periode

Pr dag: Overtid genereres etter x timer per dag. Når overtid 1 og 2 slår inn styres av arbeidstidsparametrene.


Periodebasert overtid - beregnes i ukesluttkontrollen, kun overtid 1 genereres:
Pr uke: Overtid genereres i ukesluttkontrollen etter x timer per uke. 
Pr måned: Når den ansatte har passert x timer i måneden vil overtid genereres i ukesluttkontrollen.
Pr år: Overtid genererers når den ansatte overstiger satt timeantall per år.

Pr turnusperiode: Grense for antall timer normaltid i turnusperiode. Dette vil si at dersom den ansatte jobber over satt timeantall midt i turnusen vil de resterende timene i turnusperioden gå til overtid.

Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00