Når man står i hovedmenyen, eller hjemmenyen kan man klikke seg inn i Timelisten. Her registrerer man timelinjer dersom en ansatt har glemt å stemple en dag, eller dersom man skal registrere fravær.

 

Man registrerer bare inn hele timelinjer via Timelisten. En hel timelinje har både inn- og utstemplingstidspunkt.

Dersom man skal registrere inn en ansatt som er kommet på jobb, og som selv kan stemple ut senere, eller ansatt som har glemt å stemple ut, gjør man dette i ansattlisten. Les mer her!

 

Følg denne fremgangsmåten for å registrere inn en timelinje i Timelisten: 


Klikk på pluss-tegnet, i kolonnen Dato for den dagen du vil legge til en linje. Du får nå opp flere valg, avhengig av innstillinger for den aktuelle ansatte:

Du kan stemple inn en eller flere tomme timelinjer hvis du vil sette tidspunktene manuelt. 

Du kan stemple inn fra planlagt vakt eller arbeidstidsparameter. Parameteret er definert i ansattgruppen. 

Du kan velge Fyll ut dagen dersom en ansatt er delvis sykmeldt, og har arbeidet en halv dag, og man skal fylle ut resten av dagen med "Sykdom" eller lignende. Les mer om Fyll ut dagen her

Man kan velge "Serieregistrering". Dette valget gir mulighet for å registrere inn en arbeidstype som ferie eller sykdom, over en periode. Les mer om Serieregistrering her.

 

Når man har registrert inn en ny timelinje, er det mulig å redigere på inn- og utstemplingstidspunktene i timelinjen. 

Dette gjør man ved å klikke i fra/til -feltene for så å endre tidspunktene til det som er riktig. Avslutt med å lagre.

 

 

Dersom man ønsker en annen arbeidstype, klikker man på arbeidstypen, og velger fra nedtrekksmenyen. Avslutt med å Lagre.

 

 

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00