I avdelingsoversikten kan du se hvilke avdelinger dere har og hvilke av disse avdelingene som er satt opp som hovedavdeling.

Du kan ved lønnsbehandling avgrense mot enten hovedavdeling eller avdeling.


 

For å avgrense på avdeling går du inn på rutiner -> lønnsbehandling og velger fanen innstillinger.

Her inne velger du om du skal avgrense mot hovedavdeling eller underavdeling ved å velge avdeling i nedtrekksmenyen. Etter dette trykker du på lagre

Du kan kun avgrense på enten hoved- eller underavdeling. 

 Under "Innstillinger" kan du gjøre diverse avgrensinger på hvem man skal overføre lønnsgrunnlag for, samt gruppere lønnsgrunnlaget på ulike nivåer. Dersom du ønsker å kjøre lønn kun for en avdeling eller hovedavdeling, haker du av for aktuell avdeling eller hovedavdeling. Videre kan du hake av for den type gruppering du ønsker, enten det skal grupperes pr. avdeling, prosjekt eller annet.

Hvis ansattnumre ikke stemmer overens mellom lønnssystem og Tidsbanken bruker man identifikator. Dette må i så tilfelle hakes av for under "Innstillinger", slik at lønnsgrunnlag overføres til riktig person i lønnssystemet. Les mer her!

Det er også mulig å hake av for at timer fra tidligere perioder skal tas med, samt automatisk godkjenning av ub-tillegg i gjeldende uke.
Etter du har avgrenset mot ønsket avdeling går du tilbake til fanen lønnsbehandling og tar ut en forhånsvisning av lønnsrapporten.

 

 Lønnsrapporten vil nå se ut slik:Selve avdelingsnavnet vil normalt sett IKKE fremkomme på lønnsbehandlingen deres selv om det er gjort i eksempelet her.

Dersom du har behov for å avgrense på en enkelt underavdeling, velger du samme fremgangsmåte. Men velger da kun avgrense på nedtrekksmenyen for avdeling i stedet for hovedavdeling.

 

 

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00