Serieregistrering - En ansatt, flere dager


Serieregistrering kan brukes for en ansatt når for eksempel de skal ha ferie over flere dager eller er sykemeldt en lengre periode. 

 

1. Gå til timelisten til den ansatte og ønsket dag. Klikk på Pluss-tegnet den dagen serieregistreringen skal begynnevelg deretter Serieregistrering.2. Fyll ut boksene; velg til og med-dato, arbeidstype og eventuelt prosjekt, prosjektlinje og aktivitet. 

Det går fint å ikke ta stilling til prosjekt, prosjektlinje og aktivitet om du ikke ønsker å registrere på dette. Arbeidstype: Auto vil fylle ut de vaktene som står i vaktlisten eller som er lagt inn som i standard parameter.


3. Velg  Registrer (vakter), eller Registrer (arbeidstidsparameter) 

Registrer (vakter) - Tidspunkter fra vaktlisten blir brukt. Registrer (arbeidstidsparameter) - Standard tidspunkter blir brukt. Vakter og arbeidstidsparameter kan gi samme resultat om man kun har ett parameter i gruppen, og alle vaktene er lik som parameteret.


 Serieregistreringen vil hoppe over helger automatisk, så du kan enkelt registrere flere uker. 

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00