Denne supportartikkelen er relatert til Tidsbanken Besøksregistrering. For mer informasjon og pris, se denne siden.


Besøksregistrering i Tidsbanken er  å sette i drift og lett å vedlikeholde. Gjester kan blant annet registrere seg med telefonnummer eller kort. Den dekker også kravet til byggherreforskriften §15.

Gjesteboken er også integrert med Tidsbanken SMS, noe som betyr at både gjest og den som mottar besøk kan få informasjon på SMS. 


Siden Tidsbanken er web-basert vil du kunne ta ut evakueringslister og tilstede-rapporter fra hvor som helst i verden

 

De ansatte kan bruke samme skjerm som gjestene bruker til gjestebok for å stemple inn og ut.


Bruke Gjesteboken

Gjester trenger kun et telefonnummer eller et kort for å benytte Gjesteboken. Hvilken informasjon en gjest må legge fra seg før han eller hun blir registrert inn settes opp i innstillingene


Her er en utfyllende artikkel om hvordan selve registreringen foregår

 

Administrere Gjesteboken

Gjesteboken finner du under Rutiner.

Inne i gjesteboken får du oversikt over innloggede gjester og har også mulighet til å se rapporter på tidligere gjester.

Hvis det er krysset av på Inne under innstillinger (skiftenøkkelsymbolet), så vil kun innloggede gjester vises. Ta bort haken for å vise tidligere innregistrerte.

 

Som administrator har du også mulighet til å stemple ut gjester som av en eller annen årsak ikke har fått gjort dette selv.

Det er mulig å krysse av om man har kontrollert ID'en til gjester i avkrysningsboksen under "ID kontroll"

 

 

Innstillinger for Gjesteboken

Innstillinger for gjesteboken lagres kun i nettleserens lokallager, noe som betyr at innstillingene følger maskinen de settes opp på. I praksis betyr dette at du kan ha flere maskiner med forskjellige innstillinger.


Som standard er det ingen valg utover kortkode/mobilnummer, navn på gjest og gjestens firma som aktivert. Utover dette kan det aktiveres at gjester for eksempel må registrer sin fødselsdato, hvem som besøkes, med mer. Det er også mulig å aktivere at det skal skrives ut en etikett med informasjon om gjesten og hvem som eventuelt besøkes.

Her finnes en utfyllende artikkel om Innstillinger

 

Hvordan aktivere Gjesteboken.

Gjesteboken kan aktiveres på flere måter. Man kan ha en dedikert maskin/skjerm til gjesteboken eller man kan kombinere gjestebok og stempleskjerm på en og samme maskin/skjerm.

Her finnes en utfyllende artikkel om de forskjellige måtene

 Gjestebok er en ekstra modul. Ta kontakt med Tidsbanken support for mer informasjon og priser.


Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00