Denne artikkelen forklarer mulighetene du har til å la dine ansatte bruke Tidsbanken på mobilen, og hvordan du enkelt kan gi de ansatte denne muligheten. 


                                                FÃ¥ tilgang til Tidsbanken via smartphone eller ipad


Med Tidsbanken som kommunikasjons-plattform får du en effektiv datafangst og de ansatte kan se vaktlister og timelister, melde seg til ledige vakter, lese bedriftens rutiner, registrere avvik, ønske ferie og mye mer!

Tidsbanken brukes direkte fra nettleseren, og fungerer som en app på alle typer smarttelefoner og nettbrett. Tidsbanken fungerer like godt på Android som på iPhone. Det er ikke nødvendig å installere noe på telefonen for at Tidsbanken skal fungere, alt du trenger å gjøre er å lagre påloggingnøkkelsen som en snarvei på Hjem-skjermen. Den ansatte vil da ha mulighet til å se informasjon i Tidsbanken gjennom sin mobil. 

Du kan gi de ansatte tilgang til å bruke Tidsbanken på sin telefon, uten at du trenger å gi de mulighet til å stemple fra telefonen. Dette er en noe du selv kan bestemme om de ansatte skal ha tilgang til eller ikke.   


1. For at dine ansatte skal få raskt og enkelt tilgang til Tidsbanken kan du sende en SMS med en personlig lenke. Les her.

2. Sjekk tilgangen for de ansatte, skal de ha lov til å stemple via denne linken? Les her

3. For enkel tilgang til sin bruker i Tidsbanken anbefaler vi at alle ansatte lagrer denne linken som et ikon på sin Hjem-skjerm. Da vil den se lik ut som en app. Les mer om hvordan du gjør dette for Iphone og Android her


 

 

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00