Tidsbanken er nettbasert, som betyr at du kan logge inn fra hvor som helst, enten på pc eller telefon/nettbrett. Tidsbanken leverer også Stempleskjermer

Innlogging i Tidsbanken

For Administrator

Gå til http://min.tidsbanken.net og skriv inn Firma-ID og Firmapassord.

Firma-ID og passord er forbeholdt administratorer i Tidsbanken.

Dersom du er administrator og har mistet firma-ID, trykk her.

For Ansatte

Når dere er logget inn i på riktig firma, er neste steg å logge seg inn på riktig bruker for å kunne stemple. Hver ansatt bruker sitt eget ansattnummer og pinkode for å logge seg inn. Administrator sender dette til de ansatte på sms eller epost. Pin-koden kan endres av den enkelte ansatte når de har logget inn.

Logge inn med mobil

Hvis du ønsker at de ansatte skal kunne logge inn i Tidsbanken uten å skrive inn firma-id eller passord kan du logge inn via personlig lenke. Hver enkelt ansatt kan ha sin egen personlige lenke som gir de direkte tilgang til sin bruker i Tidsbanken.
Denne kan sendes på SMS til alle ansatte. Dette gir ikke automatisk tilgang til stempling.

Vi hjelper bedrifter i alle størrelser og bransjer. Bestill en uforpliktende demo!

Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er