For å godkjenne ferie-ønsker må du gå til nye vaktlisten som du finner på hjemmenyen.

  1. Trykk på palme-ikonet for å gå til ferievisningen.
  2. Gå til en periode hvor det ligger ferieønsker.
  3. Trykk på et feriønske på en ansatt du ønsker å godkjenne.
  4. Bruk panelet til høyre for å godkjenne eller avslå ferieønskene, enten per dag eller ved å bruke Håndter alle, for å utføre et valg på alle ferieønskene den ansatte har lagt inn. Under valgene vil du se en status på den ansattes ferieønsker. 

    MERK: Hvis du trenger å erstatte vedkommende som tar ferie så kan du opprette nye vakter ved å trykke på pluss-ikonet på en annen ansatt som skal fylle inn for vedkommende. 

  5. Når du har tatt stilling til alle ferieønskene kan du endre godkjente ferieønsker til ferie-vakt. Da vil eksisterende vakter blir endret til ferie. 
Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00