Denne supportartikkelen er utformet for å hjelpe deg med hvordan du kan ønske deg feriedager i Tidsbanken.

Ved å følge supportartikkelen bidrar du til en sømløs avvikling av ferie i bedriften.


Se video for hvordan dette gjøres:Hvordan ønsker du deg ferie?

Når du som ansatt skal legge inn ferieønsker i Tidsbanken gjør du dette fra egen "hjem". 

Her finner du knappen "legg til ferieønske", når du klikker på denne kommer du inn i en månedsvisning i ukeplan. 


1. Trykk på legg til ferieønske fra hjem-menyen.


Når du trykker på legg til ferieønske kommer du inn i en månedsvisning, her vil du se inneværende måned. 

1. Dersom du vil ønske deg ferie i en annen måned kan du bla deg fremover ved å benytte pilene. 

2. På høyresiden finner du oversikt over din feriesaldo 

3. Før du legger inn egne ferieønsker kan du ta et overblikk over perioden og se om noen av kollegaene dine har lagt inn ønsker eller fått godkjent ferie i samme periode. 

4. For å legge inn ferieønsker trykker du på "kalenderikonet med plusstegn" for å legge inn ferieønsker 

5. Etterhvert som du legger inn ferieønsker vil du se oversikt over disse i feriepanelet på høyresiden (fra mobil må du trykke på et av ferieønskene dine for å få samme informasjon).
6. Ønsker du å slette et ferieønske kan du trykke på "søppelspannet" under ønsket det gjelderHvordan få oversikt over status på ferie?

1. Når din leder har tatt stilling til dine ferieønsker vil det vise med fargestatuser. 

Statusforklaringer:


 Ditt ferie ønske er godkjent.Ditt ferieønske er ikke tatt stilling til enda.


Ditt ferieønske er blitt avslått.


2. Dersom ferieønskene dine er godkjent, og endret til planlagte feriedager vil de vises med vaktkode Ferie. På hjem vil ferieønsker som er godkjent og endret til en planlagt ferie frem i tid vises under "planlagte feriedager".Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00