Dersom du ønsker å hente ut antall årsverk jobbet i løpet av et år, kan du bruke rapporten Sum per valg.


Rapporten regner ikke ut antall årsverk, da dette kan være forskjellig fra bedrift til bedrift. Du må derfor regne ut hva som defineres som et årsverk for din bedrift og bruke rapporten til å hente ut antall timer jobbet i løpet av et år, og deretter dele på antallet timer dere definerer som et årsverk. 

For å hente ut antall timer gruppert på for eksempel avdelinger markerer du for avdelinger, velger året du ønsker å hente ut timer for, og trykker til slutt på OppdaterFor å regne ut hva som er deres årsverk multipliserer du antallet timer i uken med antallet arbeidsuker i året. Hvis standard arbeidsuke for dere er 35 timer og dere jobber 47 uker blir et årsverk hos dere definert som 1645. 

For å regne ut antall årsverk med utgangspunkt i bildet over og 1645 timer blir regnestykket 42 991,5 / 1645 = 26,1 årsverk. 


Denne rapporten kan du også hente ut i Excel ved å trykke på Excel-ikonet i høyre hjørne av rapporten. Ta bort haken "Vis Format" i filtervelgeren på venstre side for å få denne frem. 


Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00