Ulike brukere i Google Chrome

Vi anbefaler alltid å benytte Google Chrome som nettleser når man bruker Tidsbanken. Dersom man administrerer ulike bedrifter med forskjellig firmapålogging kan det noen ganger bli kluss med de ulike påloggingene. For å unngå dette kan du lage ulike brukere i Chrome slik at nettleserdataen holdes separat. 

For å lage en ny bruker i Chrome trykker du på profil-tegnet øverst i høyre hjørnet, og deretter på Legg til:


Du velger selv om du ønsker å logge på med en e-post, men dette er ikke nødvendig. Dersom du kun skal bruke kontoen til å administrere Tidsbanken, kan du trykke videre på Fortsett uten konto:


Her legger du inn navnet på bedriften og velger eventuelt en farge, og trykker Ferdig:Videre må du legge inn din personlige lenke for den aktuelle bedriften inn som bokmerke. Da må du enten kopiere inn den du har fått tilsendt på mail, eller logge deg inn med Firma-ID og passord og videre med ansattnummer og passord. For videre forklaring på hvordan du lager bokmerke kan du se denne artikkelen

Når dette er gjort kan du enkelt bytte mellom de ulike kontoene du har laget ved å trykke på profil-tegnet oppe i høyre hjørne:
Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00