Manuell stempling gir deg mulighet til å stemple arbeidstid i etterkant og ikke i sanntid. Her legger du inn dato, fra og til klokkeslett, og hvilket type arbeid du har jobbet med. Det er kun de som har menypunktet for dette tilgjengelig som kan bruke dette:Typisk for dem som manuell stempler er at de ikke har muligheten for å stemple i nåtid. Mangel på internett kan være et eksempel på dette.


Sånn gjør du det:

Når du har klikket deg inn på menypunktet for manuell stempling kan du fylle inn informasjonen om den arbeidstiden du ønsker å registrere.
Dato, klokkeslett og vakttype. Deretter trykker du på knappen "Ok, stemple nå"
Skulle dere benytte dere av prosjektstempling vil disse valgene også komme som mulighet under.Hva om du registrerer feil, eller angrer deg?

Når du har manuelt stemplet vil du få en "kvittering" på registreringen under. Ser du at du har gjort feil kan du slette registreringen ved å trykke på 2 ganger på søppelspann-ikonet.


Har du ikke Tidsbanken?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00