Hvordan legge inn video som en del i et dokument 

Et kriterie for å kunne legge inn en video i dokumenter er at den befinner seg på internett via Youtube, Vimeo o.l. Dersom du har en videofil i Dropbox, så bør du heller opprette den som en kobling. Se punkt 2 i denne artikkelen.


Legg inn video via URL


1.1 Opprett et nytt dokument eller rediger et eksisterende. 


1.2. Kopier lenken til videoen du vil bruke.


Her har vi brukt en video fra Youtube som eksempel: 1.3 Lim inn lenke til video i dokumentet.  


Trykk på kamerasymbolet, velg By URL og lim inn lenken. Trykk Insert. Husk å Lagre når du er ferdig. Det er verdt å merke seg at videoen faller bort fra dokumentet dersom linken til originalvideoen blir endret eller slettet. Dersom det skjer så må koblingen opprettes på nytt. 
Har du ikke Tidsbanken?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00