Tidvis blir det ikke rett første gang når ansatte stempler, kanskje glemmer de å stemple inn når de starter arbeidsdagen og dermed ender opp med å stemple inn et stykke ut i arbeidsdagen, kanskje velger de feil arbeidstype eller kanskje andre kostnadsbærere som prosjekt eller aktivitet. 

Hvis du jobber proaktivt med å rette opp feil på innstemplinger så gjør du deg selv en stor tjeneste, for da slipper du at den lille feilen skaper flere følgefeil i Timelisten. 

Best praksis er å rette feil så fort som mulig og få oppdatert sanntidsbildet av din virksomhet slik at det representerer hva som faktisk skjer. Hvis du ikke jobber proaktivt vil det føre til både merarbeid og følgefeil. Merarbeidet finner du i Timelisten - feil klokkeslett eller feil arbeidstype kan også føre til feil utregning av arbeidstid som igjen kan føre til at det gis feil antall tillegg, feil overtid, feil fakturagrunnlag med mer, og dette må da korrigerer i Timelisten når den ansatte har stemplet ut. 

Kom feilene i forkjøpet ved å oppdatere og endre på ansattes innstemplinger straks du blir oppmerksom på feilen. Alle ledere har mulighet til å oppdatere ansatte de har ansvar for gjennom ansattlisten.  


Hvordan oppdatere en innstempling?

 1. Finn den aktuelle ansatte i Ansattlisten
 2. Velg Endre innstempling i menyen helt til høyre 
 3. Oppdater den informasjonen som er feil
 4. Lagre endringene ved å trykke Oppdater Innstempling


Hvilken informasjon viser endre innstempling?

Øverst ser du ansattkortet som viser både den ansattes ansattnummer og navn, samt profilbildet hvis den ansatte har lagt inn et profilbilde. I tillegg får du informasjon om når den ansatte har stemplet inn, samt hvilken avdeling og eventuelt anlegg det er stemplet på. Notatet den ansatte eventuelt har skrevet ved innstempling vises også. Hvis det er aktivert lagring av geolokasjon så vil også adressen hvor innstemplingen er gjennomført vises. 

Under ansattkortet finner du alle feltene du kan oppdatere. Flere av feltene har et søkefelt som kan benyttes hvis du ikke finner det valget du ønsker å oppdatere med, og hvis det er aktivert skjermtastatur på enheten du bruker vil dette også vises. 

Hvis innstemplingen allerede er blitt oppdatert så vil du oppe i ansattkortet få informasjon om når innstemplingen ble oppdatert og hvem som gjennomførte denne oppdateringen. 

Hva kan jeg endre?

 • Inn Klokkeslett - Her kan du velge nytt klokkeslett for innstemplingen enten ved hjelp av tastatur eller ved å trykke på klokkesymbolet. 
 • Arbeidstype - Alle arbeidstyper som er tilgjengelig i Timelisten vil være tilgjengelig i listen her.
 • Prosjekt - Alle åpne prosjekter vil være tilgjengelig å velge blant
 • Prosjektlinjer - Alle åpne prosjektlinjer som er koblet til det valgte prosjektet er tilgjengelig. 
 • Aktivitet - Alle åpne felles aktiviteter og de som er koblet til den valgte prosjektlinjen er tilgjengelig. 
 • Element 1 - Alle Element 1 er tilgjengelig. 
 • Element 2 - Alle Element 2 er tilgjengelig. 


Se også

Ansattlisten

Har du ikke Tidsbanken?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00