Manglende forventet tid

Slik kan timelisten se ut dersom man ikke har forventet tid. All registrert tid går til tidskonto: 

Vises ikke kolonnen for forventet tid i din timeliste? Se her for hvordan du legger det til.

 Dersom timelisten ser slik ut er det fordi den ansatte ikke er planlagt å jobbe, og dermed går alle timene til tidskontoen. For å rette opp i dette må du først legge inn en turnus. Dersom du allerede har lagt inn en turnus på den ansatte, kan du gå videre til Oppdatere forventet tid.

Denne artikkelen vil forklare deg hvordan du legger inn en turnus.


Oppdatere forventet tid

Når du legger inn turnus etter at timene er registrert, vil ikke forventet tid på allerede registrerte timer oppdatere seg automatisk. Dermed må dette gjøres for at saldoen skal bli riktig bakover i tid. Fremover i tid vil det bli riktig. 

Om det gjelder noen få dager for en ansatt, vil det letteste være å oppdatere forventet til manuelt i timelisten. Om det gjelder for en lengre periode eller for flere ansatte vil det lønne seg å hente forventet tid.Har du ikke Tidsbanken?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00