Bursdager og jubileer i Tidsbanken

Ved å legge inn fødsels- og ansettelsesdato på ansatte i Tidsbanken er det mulig å få oversikt og varsler om bursdager og jubileer. 
1. Aktiver varsler i systeminnstillingene

Varsler om bursdager og jubileer er slått av som standard. Dette kan aktiveres ved å gå inn i Systeminnstillingene under fanen Språk/Format.


1.2 Legg inn fødsels- og ansettelsesdato

 Fødselsdato og ansettelsesdato må legges inn på  ansattkortet.


1.2.1 Under fanen Personalia finner du felt for Fødselsdato. 1.2.1 Under fanen Stilling legger du inn ansettelsesdato. Når en ansatt har bursdag eller jubileum så vil det komme et varsel nederst på Hjem-menyen. Dette er synlig for alle brukere. 
2. Rapporten Bursdager og jubileer

Det finnes en egen rapport i Tidsbanken som viser detaljert informasjon om bursdager og jubileer i bedriften. Denne ligger i rapportoversikten. 
2.1 Lag rapport

Du velger først hvilken avdeling du ønsker å se. Dersom du vil se for hele bedriften så trenger du ikke å velge noe. 

Skriv så inn Fra- og Til-dato. Trykk Vis

Den vil nå vise alle bursdager og jubileer innenfor valgt datospenn. De viktigste kolonnene er Fødselsdato, Alder, Ansettelsesdato og Ansiennitet.


Blå markering: Personen har bursdag innenfor valgt periode.

Rød markering: Personen har jobbet der i mer enn 10 år  og har rund dag (10, 20, 30 år etc).

Grønn markering: Personen har jobbet der i mer enn 5 år  og har "halv" merkedag (5, 15, 25 år etc). 

Gul markering: Personen har merkedag i dag. 

Har du ikke Tidsbanken?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00