Opplever du at vaktene du legger på vakttorget har annen varighet eller klokkeslett enn du ønsker? 
I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan endre de foreslått klokkeslettene og varigheten på vaktene som legges på vakttorget. 


Hvordan sette riktige tidspunkt for vakttorg-vakter


1. Klikk på skiftenøkkelen, kartoteker og gå til Ansattgrupper


2. Scroll ned til bunnen av siden og klikk på arbeidstypetildeling for 0 (ikke tildelt)


3. Koble korrekt parameter mot arbeidstypene og lagre i bunn
Som standard er alle arbeidstyper til gjengelig her, men dersom noe mangler er det bare å legge til.


Hvorfor må du gjøre dette?

Årsaken til at varighet og klokkeslett på vakter som legges til på vakttorget kan avvike fra vakter som planlegges direkte på ansatte i vaktlisten, kommer av at vakter kan være forskjellig konfigurert i ansattgruppene de respektive ansatte er knyttet opp mot. 

En vakt som planlegges direkte på vakttorget er ikke knyttet mot en bestemt ansatt og dermed heller ikke mot en tilhørende ansattgruppe. Klokkeslett og timeantall hentes da fra det som ligger som standard inne på dummy-ansattgruppen. 

Har du ikke Tidsbanken?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00