Feil/utgått url i bokmerke


Starter adressen i ditt bokmerke med ur.tidsbanken.net slik som i bildet over? 


Da betyr det at bokmerket ditt peker mot en tidligere versjon av Tidsbanken og det kan i noen tilfeller føre til at bokmerket ikke lenger klarer å sende deg riktig vei. Alle våre kunder ble på et tidspunkt flyttet over på nye, skybaserte databaser og i den forbindelse ble også nettadressen endret. 


Slik løser du dette!

Den beste metoden for enkel pålogging på din egen maskin eller telefon, er å bruke det Tidsbanken kaller personlig lenke. Dette er en unik nøkkel til din profil som logger deg direkte inn i profilen din når du bruker den. På en måten slipper man manuell pålogging. 


  1. På denne måten kan du lage et riktig bokmerke med personlig lenke som du kan lagre i din egen nettleser.

  2. Hvis du får beskjed om at vanlige ansatte ikke lenger klarer å logge på, så kan du som administrator enkelt sende ny personlig lenke direkte fra ansattlisten. 

  3. Alternativt erstattet erstatter du bokmerket ditt med denne URL,en så vil du komme inn i Tidsbanken så lenge du er innlogget fra før: https://auth.tidsbanken.net/

Har du ikke Tidsbanken?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00