For at lyd ved stempling skal fungere, må dette være aktivert i ansattgruppen til de ansatte.

Hvordan du aktiverer dette, kan du lese mer om ved å klikke HER.

Pass også på at systemlyden er skrudd tilstrekkelig opp. Dette er en detalj som er lett å glemme på f.eks. stempleskjermer.


Nettleserinnstillinger

For at lyd ved stempling skal fungere, er du avhengig av at nettleseren din godkjenner at nettstedet kan avspille lyder.

Hvis du opplever at lyd ved stempling ikke fungerer selv om du har satt ansattgruppen(e) opp med dette, kan du følge denne prosedyren:

1. Gå til hjem-siden i Tidsbanken (det er viktig at dette gjøres fra hjem-siden)

2. Klikk på hengelås-symbolet til venstre for adressefeltet

3. Klikk deg inn på nettstedsinnstillinger

 

Du vil da få opp en ny fane med innstillingene for gjeldende nettsted.

Her må du kanskje scrolle deg litt ned på siden for å finne innstillingen for "Lyd".

Sett "Lyd" til tillatt. Innstillingen Automatisk (standard) vil ofte ikke være tilstrekkelig.


Etter dette kan du lukke denne fanen i nettleseren.


Du vil da bli bedt om å laste siden inn på nytt. Når dette er gjort skal lyden komme tilbake ved neste inn/ut -stempling. 


Hvis det fortsatt ikke fungerer, kan du forsøke å legge inn samme innstilling for lyd også på påloggingssiden.


Merk at dersom du sletter Nettleserinnstillinger i forbindelse med sletting av nettleserdata, kan du være nødt til å endre disse innstillingene på nytt igjen.Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00