I Tidsbankens budsjettverktøy er det mulighet for å importere budsjettert omsetning og lønnskostnader direkte fra Excel. Denne artikkelen viser hvordan du kan Importere fra Excel pr dato. Først viser denne artikkelen hvordan du oppretter en Excel-fil med riktig format. Deretter viser den hvordan du importerer Excel-filen til Tidsbanken på riktig måte. 


Importer budsjett til Tidsbanken for å få større utbytte av Nøkkeltallsrapporten 


1. Opprett Excel fil

Funksjonen Import fra Excel pr dato krever to kolonner i Excel filen. Den første kolonnen er Dato, den andre kolonnen er Budsjettallet som skal gjelde for datoen. Hvilke budsjett som importeres defineres i Tidsbanken, og vises senere i artikkelen. Under er et forslag til oppsett for Excel-filen. Valget av dato er egendefinert og kan være et utvalg av spesifikke datoer, eller et sammenhengende intervall av datoer. 


Her kan du laste ned en Excel fil ferdig som er ferdig satt opp med kolonner

2. Importere budsjett til Tidsbanken

Start med å gå til Budsjett og Omsetning


 


Klikk deretter på Importverktøy og velg Import fra Excel pr dato. 

Velg deretter hvilke budsjett du ønsker å importere og hvilke avdeling det skal gjelde for. 


Deretter kopierer du tallene i Excel som du ønsker å lime inn. Overskriftene skal ikke være med i det kopierte feltet


Lim tilslutt inn det kopierte feltet i Tidsbanken og klikk på Lagre.


Budsjettet har nå blitt importert til Tidsbanken.


Det er også mulig å importere budsjett per år. Fremgangsmetode for dette kan du lese mer om her

Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00