Generelt

De fleste sidene i Tidsbanken vil være utskriftsvennlige slik de er.
Disse kan enkelt skrives ut fra nettleseren ved å taste inn CTRL+P eller høyreklikke i bildet og velge "Skriv ut..." fra nedtrekksmenyen.


Merk at denne artikkel viser fremgangsmåten i Google Chrome, men muligheten for å "skrive ut til PDF" er helt lik i alle Chromium-baserte nettlesere som f.eks Chrome og Microsoft Edge.

1: Etter du har tastet CTRL+P klikk på nedtrekksmenyen under "destinasjon"

2: Velg Lagre som PDF

På en del av listene og rapportene, er det også tilrettelagt for at disse kan lastes ned i forskjellige formater, eller sendes direkte på e-post dersom det er ønskelig.
Denne funksjonen vil gi seg til kjenne i bunnen av rapporten eller listen.Timelisten

Timelisten kan skrives ut slik den er på vanlig måte ved å taste inn CTRL+P når du står i timelisten.

Om du ønsker å ha andre detaljer med enn det som fremkommer i den vanlige timelisten, bruk rapportene for timelister.


Høyreklikk i bildet og velg "Skriv ut" fra menyen som dukker opp, eller bare trykk inn CTRL+P.


Utskriftsveiviseren vil da åpne seg og timelisten vil fremkomme i et utskriftsvennlig format.
Vaktlisten

Den beste måten å skrive ut vaktlisten på, er å benytte seg av rapporten Ukeliste (Vaktliste).

Ukelisten er en utskriftsvennlig visning av vaktlisten. Denne kan du skrive ut på samme måte som med timelisten.

Du kan også laste den ned i forskjellige formater  (PDF, Excel, Word med mer), eller sende den direkte på e-post til de ansatte.

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00