Tidsbanken kjørebok er veldig enkel i bruk

Hvis kjøreboken skal registrere km mens du kjører

1. Trykk start

«Start» benyttes når man skal begynne reisen umiddelbart.

Denne måten å registrere reiser på krever at du gir tillatelse til bruk av din adresse på enheten din (GPS må være slått på). Når du klikker på «Start» vil kjøreboken peile inn adressen du befinner deg på, og registrere adressen i «Fra»-feltet i reisen din.

Når man velger «Start» Startes reisen fra adressen du befinner deg på.

2. Kjøreboken finner nå din plassering, trykk stopp når du reisen er ferdig

Når du har kommet fram der du skal, trykker du på «Stopp». Basert på start- og sluttadresse vil det beregnes en reiserute og en reiselengde. Denne kan eventuelt redigeres, eller man kan endre antall km som er beregnet.

3. Når du har trykket stopp vil kjøreboken hente din plassering og hvor mange km. Du kan også skrive inn formål og hvem du har besøkt

4. Når du skal tilbake har du mulighet til å trykke retur

Hvis du kommer tilbake til jobb og har glemt å registrere reisen tilbake, kan du klikke deg inn på din aktive reise og trykke på knappen «Retur». Kjøreboken vil da registrere returen din og legge den under sammen med din aktive reise.

5. Du har også mulighet til å legge til detaljer på din reise.

Til slutt fyller du inn «Tillegg»:

• Tilhenger/Utstyr (JA eller NEI på dette)
  • Skogsvei (JA eller NEI på dette)
  • Passasjerer (Antall passasjerer med seg på reisen)
  • Bompenger (Hva det kostet av bompenger på reisen)
  • Parkering (Hva det kostet med parkering på reisen)

6. Dine reiser er nå registrert. Gå til mine reiser

7. Hvis du trykker inn på en av dine reiser har du mulighet til å "redigere reise" eller "godkjenn og signer reise"

Når reisen/reisene dine er ferdigutfylt og må sendes til lønns behandling, klikker du på knappen «Godkjenn og signer reise». Reisen/reisene blir da automatisk sendt videre til lønns behandling.

Reiser som er godkjent, signert og sendt videre, vil markeres med grønt.

Manuell registrering av km

1. Trykk +Ny reise

2. Du har nå mulighet til fylle all informasjon selv

1: «Ny reise».

Når man velger «Ny reise» er hensikten å fylle ut hele reisen manuelt. I ettertid eller mens reisen er igang.

Du fyller inn dette under «Reise»:

• Dato  (datoen og tidspunktet for reisen)
  • Besøker (Hvem du skal besøke)
  • Formål (Formålet med reisen)
  • Fra (Adressen man reiser fra)
  • Til (Adressen man reiser til)
  • Km (Antall kilometer fra-til)

Du har også mulighet til å se alle ansatte kjøre mål og velge når du ønsker å se dette

Her kan du også velge ut om du vil ha uke/måned/år oversikt over kjøre mål

Om du skulle trenge ytterligere hjelp til kjøreboken, er det bare å ta kontakt med vår support.

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er