Anonyme avvik

For å fange opp mistrivsel, mobbing eller andre avvik hvor varsleren ønsker anonymitet kan man opprette et anonymt avvik. Man legger inn en sakstittel og beskrivelse, og det vil ikke bli lagret noe data om den som sender inn avviket eller når det er registrert.Gjentakende avvik

Er det avvik som er gjentakende i bedriften kan den som behandler avviket velge å markere det som gjentakende. Da vil de ansatte kunne raskt registrere et nytt tilfelle. 

Du setter et avvik som gjentakende helt i bunn av et avvik som allerede er opprettet.


Ved registrering av avvik som er gjentakende velger du det aktuelle avviket. 
Klikker du på Legg til koblinger hentes informasjonen fra det du er stemplet inn på. Hvis du ikke er innstemplet kan du manuelt legge inn informasjon selv. 

Det eneste du kan legge til er bilder på avviket. Bruker du mobil kan du ta et bilde eller velg et fra telefonen.Dersom du ønsker å endre eller fjerne koblingene gjøres dette også her. 
Når dette er gjort klikker du Send for å fullføre registreringen. Her velger du om du ønsker å gå til hjem-siden eller registrere ett nytt avvik.


Ordinære avvik

For å registrere et ordinært avvik, som ikke er anonymt eller gjentakende, velger du først avviksgruppen for avviket. Deretter velger du den avvikstypen som passer.
Skriv en sakstittel og en beskrivelse av avviket. Bruk en forklarende, men litt generell tittel, f.eks. "søppel ved nødutgang". Desto mer utfyllende beskrivelsen er, jo enklere blir det å behandle avviket. Dette er viktig å kommunisere til de ansatte.

Alvorlighetsgraden hentes fra avvikstypen, som settes opp ved konfigureringen av avviksmodulen. Denne alvorlighetsgraden er veiledende og kan endres av den som registrerer avviket.

Du kan legge til bilder. Bruker du mobil kan du ta et bilde eller velg et fra telefonen.

Det kan være nyttig å legge til mer informasjon som anslått årsak, konsekvens, tiltak for å rette opp avviket og forbedringforslag for å unngå slike avvik igjen. Dette kan du gjøre ved å klikke på legg til mer info og fyller du de feltene du ønsker. Jo mer informasjon som legges inn her, jo lettere og bedre blir behandlingen av avviket.


 

Til slutt klikker du på Send for å fullføre registreringen og sende inn avviket.Gå videre til avviksoversikten


Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00