Når du ønsker å analysere nærmere hvordan døgnet forløper seg når det gjelder enten timeforbruk, omsetning eller lønnskostnader så er denne rapporten et bra verktøy for dette.

 1. Velg fra- og til dato

   
 2. Huk av for hva du ønsker å vise av detaljer

   
 3. Velg om du vil filtrere på en gitt timetype eller en gitt avdeling. Hvis du ikke velger noe her tar den med alt sammen.


  Info  Timetype defineres av lønnsarten som er brukt på timene. Her kan du velge å se kun normale timer, eller overtidstimer osv.
   
 4. Trykk Vis rapport når du er ferdig

   
 5. Da får du opp totale timer, lønnskostnader osv. for de ulike timene i døgnet slik du kan se hvor skoen trykker. Dette kan være med på å både påvirke hvordan dere som bedrifter setter opp åpningstider og arbeidsplaner.

 

Merk  For å få frem forbruk av lønnskostnader og omseting i denne rapporten forutsetter det at det er lagt inn timelønn på de ansatte og at omsetning registreres/hentes inn i Tidsbanken

 

Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00