Man kan i Tidsbanken registrere budsjettert og virkelig omsetning og på den måten dra god nytte av Lønnskostnadsrapporten

For å registrere budsjettert eller virkelig omsetning bruker man budsjettmodulen som finnes under Lønnskostnadsrapporten i Timeanalysen. Man trykker enkelt og greit på et beløp som står enten i B-Omsetning (Budsjettert omsetning) eller V-Omsetning (Virkelig omsetning). Man får da opp registreringsvinduet for budsjett og omsetning.

Forklaring av Felter

Avdeling                Her velges avdelingen man vil registrere budsjett eller omsetning på.
Dato                      Dato for registreringen velges i kalenderen her.
TypeMan velger her om det man registrerer er inntekt/omsetning eller budsjett.
OmsetningHer registrerer man omsetning. Busjettert hvis budsjett er valgt i type, og virkelig hvis inntekt er valgt i type.
Busjett timerHer registrerer man hvor mange budsjetterte timer man skal bruke den gitte dagen.
LønnskostnaderHer registrerer man hvor høye lønnskostnader som er budsjettert.
Kommentar            Her kan man skrive en kommentar til registreringen.

Under registreringsskjemaet vil man kunne se budsjettert og virkelig omsetning og time kost for den uken man registrer i. Man kan også navigere uke for uke ved hjelp av valgene < og Neste >>. Når man beveger seg inn i en ny uke vil Mandag i den nye uken automatisk bli valgt i skjemaet og man er klar for å registrere.

Info  Man kan også importere budsjett eller virkelig omsetning fra Excel. Dette gjøres ved hjelp av menyvalget Importverktøy. Hvis man har datoene i en kolonne og omsetning i en annen kolonne i Excel, kan dette kopieres fra Excel og limes inn i skjemaet under Importverktøy, for så å velge Lagre.

Registrering av omsetning ved dagens slutt

Det er i Tidsbanken mulig å la en av de ansatte registrere virkelig omsetning ved dagens slutt. Dette gjøres ved å legge til et menypunkt i den ansattes stemplemeny. Menypunket som må legges til heter: Registrer Omsetning. De får da opp et registreringsvindu hvor omsetningen kan legges inn. Dette er et registreringsvindu som også fungerer med touch skjermer.

 

Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00