Byggekort kan benyttes til stempling og timeregistrering med berøringsfri kortleser eller med Tidsbanken byggekortleser. Denne artikkelen tar for seg registrering for administrator. For informasjon om hvordan en ansatt kan gjøre dette selv, trykk her.


Registrering

Gå inn på Ansattkortet til den ansatte du ønsker å registrere et kort på:Velg så fanen Preferanser. 

Hvis dere har en berøringsfri kortleser, så trykker du på feltet Kortkode og plasserer kortet foran leseren. Kortkoden blir da automatisk registrert. Avslutt ved å trykke Lagre.

Hvis dere ikke har berøringsfri kortleser, må du manuelt skrive inn nummeret i feltet Kortkode. Merk at Byggekortnummer må bestå av åtte tall. På bygge-/HMS-kort finner du kortkoden nede i venstre hjørnet på framsiden. 

Hvis feltet for kortkode ikke vises kommer dette av at kortstempling ikke er aktivert. Dette aktiveres i Systeminnstillinger 


Har dere lagret byggkortnumrene i Excel, og de begynner med tallet 0, må man påse å registrere kortkoden i Tidsbanken MED tallet 0 først. Eksempelvis har man kortkode 01234567 så må man påse at man registrerer 01234567 i Tidsbanken. I Excel vil dette nemlig komme frem som 1234567, for tallet 0 blir trimmet vekk.

Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00