Hvis det er vanskelig for ansatte å registrere timer i nåtid så kan manuell stempling være et alternativ. Ansatte må ha et menypunkt på hjem-menyen hvor de kan registrere inn timer etter de reglene som er aktivert i stemplescriptet.


Skal ansatte få tilgang til manuell stempling må du gi de menypunktet manuell stempling.


Ansatte vil få opp menypunktet Manuell stempling i sin hjem-meny


Når de klikker på dette kommer de inn i manuell stemplingsvinduet, og det ser eksempelvis slik ut:


1 - Velg dato for den manuelle stemplingen 

2 - Velg tidspunkt 

3 - Velg arbeidstype du vil stemple mot 

4 - Velg Prosjekt dersom det er relevant


Fra og Til kan korrigeres på i likhet med Dato. Du kan bestemme hvilke felter som skal fylles ut av de ansatte. Dette gjøres i Stemplescriptet. 

Les mer her for å sette opp stemplescriptVelger de ansatte har fylt ut alle feltene vil de få opp knappen Ok, Stemple nå.Når ansatte har registrert en timelinje her vil de få opp en kvittering i bunnen av skjemaet:

1 - Stemple knappen kommer opp når feltene over er utfylt 

2 - Timelinjen med informasjonen valgt over vil dukke opp under. Dobbeltsjekk om det er riktig, dette legges i timelisten. 

3 - Du kan slette linjer som blir feil. Trykk to ganger. 


De kan slette en feilregistrering ved å trykke på søppelspannet.

 

Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00