Denne fremgangsmåten forutsetter at du har opprettet varer med tilhørende aktiviteter. Les her for fremgangsmetode for dette.


Hent aktiviteter fra varer er en enkel og tidsbesparende metode for å opprette standard prosjektlinjer og aktiviteter i prosjekter. 


1. Hva brukes funksjonen hent aktiviteter fra varer til?

Dersom dere har standard prosjektlinjer og aktiviteter som brukes ofte, kan det være fordelaktig å benytte funksjonen hent aktiviteter fra varer. Denne funksjonen gir muligheten for å hente standarddefinerte prosjektlinjer og aktiviteter på en enkel og tidsbesparende måte. På denne måten unngår du å opprette prosjektlinjer og aktiviteter manuelt hver gang. 

Dette gjøres ved at prosjektlinjen opprettes som en vare, hvor varen har tilhørende aktiviteter. Når dere har et prosjekt som skal bruke prosjektlinjen og aktivitetene, kan dere hente varen til prosjektet. Den standarddefinerte prosjektlinjen og aktivitetene vil dermed legges inn i prosjektet. Detaljert fremgangsmåte for å opprette varer kan du lese her


Prosjektlinje og aktiviteter hentes inn i prosjektet med standard definert informasjon. 


2. Fremgangsmåte

Naviger deg først til ønsket prosjekt. Du kan enten søke etter prosjektet, eller finne prosjektet i prosjektlisten. Opprett deretter en tom prosjektlinje i statusfanen til prosjektet. Søk deretter etter ønsket vare i redigerboksen. Varen vil da legges inn som en prosjektlinje, hvor standard informasjon for ansvarlig, kostpris og annet blir lagt inn. Klikk deretter på Hent aktiviteter fra varer. Aktivitetene som er lagt inn på varen vil legges til under prosjektlinjen.


Tilhørende aktiviteter er nå lagt inn med standard timebudsjett og ansvarlig. 


 

 

Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00