Tidsbanken beregner lønnskostnader hele veien ved planlegging av vakter og ved registrering av timer. 

Reelle lønnskostnader forutsetter at korrekte satser er lagt inn i firmaopplysninger og at timelønn er lagt inn på alle ansatte. 
Les her om hvordan du legger inn timelønn på de ansatte.


Hva består lønnskostnadene av?

I firmaopplysninger kan du finne ulike satser som kan legges til for å skape korrekt lønnskostnadsberegning i ditt system. Her finner man både arbeidsgiveravgift, feriepenger og obligatorisk tjenestepensjon (OTP). 
Disse prosentsatsene er viktig å sjekke at de stemmer med din bedrift, for å få riktige lønnskostnader i Tidsbanken.

Utregningen ved lønnskostnader er altså som følger:

   Timelønn

+ Ubekvemstillegg

+ Obligatorisk tjenestepensjon

+ Feriepenger

+ Arbeidsgiveravgift

Lønnskostnadene i vaktlisten tar ikke høyde for overtidsbestemmelser.

 

Eksempel:

På Ola som vi ser på bildet under har vi lagt inn 150kr i timelønn. Dersom vi setter opp en vakt som varer i 1 time kan vi enkelt se hvilke kostnader dette medfører. 

Timelønn (150) +OTP (2%) + Feriepenger (12%) + Arbeidsgiveravgift (14%) = 195KR.
 


Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00