Hvordan aktivere automatisk utstempling


Ufullendt stempling stilles inn på to nivåer:

1. Ta stilling til hva som er akseptert timetall i systeminnstillinger.

2. Deretter må du ta stilling til hvilken metode det skal stemples ut etter, og hvilke ansattgrupper som skal ha denne innstillingen.

 

Man definerer akseptert timetall under systeminnstillingene under fanen Stempling og godkjenning. Tidsbanken kan da automatisk enten stemple ut den som logger seg inn, eller gå gjennom alle de ansatte for å se om det er flere med ufullendt stempling: Utstempling ved glemt stempling inntrer først etter den ansatte har vært innstemplet i så mange timer som er angitt i systeminnstillingene under Akseptert timeantall:


Stemple ut ved ufullendt stempling

Du tar stilling til hvilken metode det skal stemples ut etter og hvilke ansattgrupper innstillingen skal gjelde for direkte i ansattgruppene. Aktiver Stemple ut ved ufullendt stempling ved å klikke deg inn i den aktuelle ansattgruppen og velge nedtrekksmenyen:Du får her fem alternativer:


Klokkeslett - Den ansatte får automatisk satt et definert klokkeslett som utstemplingstidspunkt. For eksempel kl. 23:59, slik at det ikke går over til neste dag. 

Vaktens slutt, eller klokkeslett - Den ansatte får automatisk satt utstemplingstidspunkt til det av disse 2 tidspunktene som inntrer først.

Timeantall - Den ansatte får automatisk utstemplingstidspunktet satt til å være dette antall timer etter innstempling. Timeantall må være et heltall, eks. 7 eller 8 timer.

Normaltimeantall, eller timeantall - Den ansatte får automatisk utstemplingstidspunktet satt til å være dette antall timer etter innstempling, eller evnt. etter normaltimeantallet er nådd i følge arbeidstidsparameteret (det av disse 2 tidspunktene som inntrer først.)

Spør den ansatte - Den ansatte får spørsmål ved neste gangs pålogging om å oppgi hva utstemplingstidspunktet skulle vært på den forrige arbeidsdagen.

 

Etter du har valgt ønsket ustemplingsregel klikker du Lagre for å gjøre endringen aktiv.


 


Har du ikke Tidsbanken?

Abonner på vårt nyhetsbrev for gode råd og tips til hvordan få en mer lønnsom bedrift

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00