Når du aktiverer ip-begrensning i Tidsbanken så må du sjekke om deres ip-adresse er statisk eller dynamisk

Hvor finner jeg IP-adressen min?

IP-adressen din kan du enkelt finne ved å gå inn på www.minip.no.

Da får du opp følgende bilde:

Dynamisk eller statisk IP-adresse

Du kommer deg inn på IP-innstillingene i Systeminnstillinger:

Når du er inne på adressefiltreringen og har lagt inn adressen i ditt filter, kan du trykker Sjekk for å kontrollere om det er en statisk eller dynamisk IP-adresse.

Du sendes da videre til whatsmyipadress.com. Her vil du se om IP-adressen er dynamisk eller statisk. Merk at IP-adressen MÅ være statisk for å fungere i filteret ditt. Hvis ikke får du ved jevne mellomrom tildelt ny adresse og må sette opp restriksjonen på nytt. I så tilfelle må du ta kontakt med din IT-leverandør.

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er