For å opprette en ny ansattgruppe må du navigere deg inn til kartoteker, via skiftenøkkelen nede i høyre hjørne. Deretter må du trykke på ansattgrupper.  

Velg så den ansattgruppen som er mest lik som den nye du skal opprette. Du kan da se på om det er timelønn eller fastlønn, samt hvilke arbeidstyper som er tilgjengelig i gruppen. Klikk deretter på den blå boksen for å gå inn i den ansattgruppen som var mest lik. 

Du kommer da inn i ansattgruppen, og må velge fanen Generelt. Du finner da to knapper nederst som du kan velge, lagre og kopier gruppe. Du må trykke på kopier gruppe to ganger for å opprette en ny gruppe.


Når du da går tilbake til oversikten over ansattgruppene vil du se at det har blitt opprettet en ny ansattgruppe helt nederst. Her må du inn og redigere ansattgruppen. Dette gjelder da blant annet navn og nummer, samt at oppsettet må tilpasses hvordan du ønsker å ha det. Et eksempel på noe du må ta stilling til er tidskonto og overtid. 


 Du har nå opprettet en ny ansattgruppe.

 

 

 

Tilbake til oppsettveiviseren!

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00