Dersom du har forlenget en arbeidsplan / turnus litt ut i det nye året, vil gjerne tidskontoen være litt i ubalanse hvis en ansatt har stemplet på dager før ny turnus var på plass. Du kan enkelt ordne dette ved å følge denne fremgangsmåten, etter å ha fornyet turnus.

 

Hent forventet tid

Gå inn til Flere vedlikeholdsfunksjoner via skiftenøkkelen nede i høyre hjørne. 

Definer perioden du ønsker å oppdatere og velg en ansatt. Vanligvis vil dette være fra starten av en turnus til dagens dato. Trykk deretter på hent forventet tid

Du vil få en oversikt over hvor mange timelinjer som er oppdatert og hvor mange som ikke trengte oppdatering under resultat.


 

Vi anbefaler å gjøre det pr, ansatt for å ikke overbelaste systemet. Dersom du velger alle ansatte over en lang periode kan det ta lang tid før systemet har beregnet ferdig. Pass på å ikke lukke vinduet før alle prosesser er ferdig. 

Er du nysgjerrig på hvordan Tidsbanken kan hjelpe din bedrift?

Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg

Hva er Tidsbanken?

Manuelt administrativt arbeid er tidkrevende og unødvendig. Vi hjelper kunder i alle bransjer med å unngå dette. Våre kunder er alt fra de største butikkjedene i landet med flere tusen ansatte, til små entreprenører med kun noen få. Felles for alle er at de ønsker å fange tiden! Vi gir kundene våre oversikt og kontroll på arbeidstiden til deres ansatte gjennom dynamiske vaktlister og automatisk genererte timelister, alt skreddersydd til hver enkelt kunde. Tidsbanken regner ut alt av overtid og tillegg automatisk, slik at du alltid kan være trygg på at du betaler riktig lønn, hver gang. Sammen skaper vi vinnere!

Les mer om Tidsbanken her

Kurs

Vi anbefaler ofte å heller få et grunnleggende eller viderkommende kurs enn hjelp til ett og ett spørsmål. Våre kunderådgivere vil da kunne hjelpe deg og se helheten i programmet på en ny måte og vi kan lære deg tips og triks som gjør din hverdag mer effektiv.

Se vår kurs katalog her

Send en e-post

Til tider kan det være stor pågang på telefonsupport, vi oppfordrer dere derfor til å sende deres supporthenvendelser pr e-post. Dette gjør at vår supportavdeling kan løses flere saker raskere. Kontakt oss på

support@tidsbanken.no

Ta en telefon

Når dere ringer til oss vil den som sitter på supportvakt forsøke å hjelpe dere umiddelbart. Hvis spørsmålet er komplisert eller krever endringer av beregningsregler i Tidsbanken, vil konsulenten opprette en sak som løses av en av våre kunderådgivere. Telefonnummer vårt er

55 27 37 00